Hitachi Vantara Pentaho Community Forums
Results 1 to 5 of 5

Thread: "Write to Log" stopped working

  1. #1
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    840

    Default "Write to Log" stopped working

    Plain and simple. I created a new job and transformation, included a WtL step in each, tried various different log level configurations, but it just won't show up. When I load previously created jobs, WtL on them work fine, tough. I get no error from the WtL step, also.
    Join us on IRC! =)

    Twitter / Google+ / Timezone: BRT-BRST
    BI Server & PDI 5.4 / MS SQL 2012 / Learning CDE & CTools
    Windows 8 64-bit / Java 7 (jdk1.8.0_75)

    Quote Originally Posted by gutlez
    PLEASE NOTE: No forum member is going to do your work for you. We will help you sort out how to do a specific part of the work, as best we can, in the timelines that our work will allow us.

    I'm no expert.Take my comments at your own risk.

  2. #2
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    140

    Default

    Were the "previously created jobs" created with the same PDI version as the new jobs?

  3. #3
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    840

    Default

    if I remember correctly, previously created jobs were created on 4.2.0. I'm using 4.2.1 now.
    Join us on IRC! =)

    Twitter / Google+ / Timezone: BRT-BRST
    BI Server & PDI 5.4 / MS SQL 2012 / Learning CDE & CTools
    Windows 8 64-bit / Java 7 (jdk1.8.0_75)

    Quote Originally Posted by gutlez
    PLEASE NOTE: No forum member is going to do your work for you. We will help you sort out how to do a specific part of the work, as best we can, in the timelines that our work will allow us.

    I'm no expert.Take my comments at your own risk.

  4. #4
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    140

    Default Works with my 4.2.1

    I have installed 4.2.1 and created a simple Job that does nothing but WtL. Can you download this and see if you see the output in your logging?
    If you do, can you recreate the same job, verify it does not log, and attach it?

    log-test.kjb

  5. #5
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    840

    Default

    I tested yours and it worked like a charm... but I haven't been able to retest mine yet. I'll get back once I do.
    Join us on IRC! =)

    Twitter / Google+ / Timezone: BRT-BRST
    BI Server & PDI 5.4 / MS SQL 2012 / Learning CDE & CTools
    Windows 8 64-bit / Java 7 (jdk1.8.0_75)

    Quote Originally Posted by gutlez
    PLEASE NOTE: No forum member is going to do your work for you. We will help you sort out how to do a specific part of the work, as best we can, in the timelines that our work will allow us.

    I'm no expert.Take my comments at your own risk.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Privacy Policy | Legal Notices | Safe Harbor Privacy Policy

Copyright © 2005 - 2019 Hitachi Vantara Corporation. All Rights Reserved.