Hitachi Vantara Pentaho Community Forums
Results 1 to 2 of 2

Thread: Problem with Metadata

  1. #1

    Question Problem with Metadata

    Hi !

    i try to publish a model for WAHR, and i using the Metadata Editor tool.

    I read the wiki documentation : http://wiki.pentaho.com/display/Serv...etadata+Editor

    i did this steps:

    - created a new domain
    - imported a table
    - created a business table
    - created a business view
    - (at this time I still have not managed securities)

    I Save all and Publish to server.

    When i login on PUC with Joe, i view on datasource list my datasource crated, on details the name and on description the description, if i click on next button, on available Items i see all item i've select.

    When i login on PUC with suzy, pat or other user, i view on datasource list my datasource crated, on details empty and on description the description, if i click on next button, on available Items i see all empty.

    someone could give me some suggestions or some other reference to any documentation?

    Ty

  2. #2

    Default

    anyone can help me?

    I create a new xmi file, and i set security properties with this guide : http://wiki.pentaho.com/display/Serv...siness+Objects

    I give at role Authenticated the permission "execute" in the Business Table, but when i login with Authenticated profile i can't see my datasource.
    If i login with Admin profile, i have no problem, i see the datasource created.

    I have refresh Repository Cache and all parameters.

    there are other methods, as well as metadata editor and manage to create datasource PUC xmi files to make the datasource for Wahq?

    thanks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Privacy Policy | Legal Notices | Safe Harbor Privacy Policy

Copyright © 2005 - 2019 Hitachi Vantara Corporation. All Rights Reserved.